Katalog trgovine

V katalogu trgovine lahko brskate po različnih kategorijah, znotraj katerih se prikazujejo artikli. Za nakup je potrebno artikle dodati v košarico. To storite tako, da na seznamu različnih artikov v katalogu trgovine pri artiklu, ki ga želite dodati v košarico, klinete na gumb "Dodaj v košarico". Artikel lahko dodate v košarico tudi na strani s podrobnim opisom artikla.

Košarica

Košarica hrani seznam artiklov, katere ste pred tem dodali v košarico. Ko so artikli v košarici, jih lahko kupite tako, da zaključite nakup.

Košarica je dostopna tako, da se z miško postavite nad gumb z nazivom "Košarica", desno zgoraj. Prikaže se vam vsebina košarice. Če želite urejati vsebino košarice lahko to storite tako, da kliknete na gumb "Podrobno". Če želite takoj na blagajno, da zaključite nakup, kliknite na gumb "Na blagajno".  

V podrobnem ogledu košarice lahko spreminjate količine artiklov v košarici ali jih iz košarice odstranite. Ko želite zaključiti nakup kliknite na gumb "Na blagajno".

Zaključek nakupa

Nakup lahko zaključite tako, da se vpišete, v kolikor še niste vpisani, in izpolnite obrazce. V kolikor na naši spletni trgovini še nimate računa, ga lahko pri zaključku nakupa ustvarite. V trgovini je omogočen tudi nakup brez prijave, vendar v tem primeru ni na voljo ogled vseh vaših preteklih naročil in možnost hitrejšega zaključka nakupa.

Na tem koraku izberete naslov za račun, način prevzema naročenih artiklov, naslov za prevzem in način plačila. Na zadnjem koraku imate še zadnjo možnost pregledati specifikacijo naročila z izpisanimi stroški dostave v kolikor ste izbrali, da želite, da se naročene artikle dostavi na vnesen naslov.

Nakup zaključite tako, da kliknete na gumb "Oddaj naročilo".

Po oddaji naročila vas bomo o sprejetju naročila obvestili na vnesen e-poštni naslov. V kolikor ste izbrali plačilo po predračunu, vam bomo posebej na vnesen e-poštni naslov poslali še e-poštno naročilo s predračunom in navodili, kako izvesti plačilo.